Deelnemen

Wilt u in 2021 ook deelnemen aan de DoesburgseKadedagen? De DoesburgseKadedagen is een tweedaags evenement dat op 18 en 19 september 2021 voor alweer het vijfde jaar zal plaatsvinden en  waarvoor u zich als standhouder kunt inschrijven middels het invullen van het inschrijfformulier op onze website. 

Ondernemers, particulieren en foodtrucks worden van harte uitgenodigd om mee te doen.

Ook op 18 en 19 september 2021 zal de markt bestaan uit twee onderdelen: één marktdeel met streekproducten en één marktdeel waar de meest uiteenlopende creatieve en kunstzinnige en kunstproducten zullen worden getoond. 

Tevens is er langs de gerestaureerde GTW Loods een Oude Ambachten markt gepland.

U kunt bij de organisatie voor beide dagen, zaterdag van 11.00-18.00 uur en zondag van 11.00-17.00 uur, een kraam (80 euro voor het gehele weekend) of een grondplaats (60 euro voor de markt en 110 euro voor een foodtruck) huren met, indien gewenst, elektriciteit (15 euro). Bovenop dit bedrag komt 21% BTW daar wij BTW plichtig zijn.

Vanaf half januari kunt u zich inschrijven voor 2021!!!

 

 

Om de markt extra aantrekkelijk te maken voor het publiek zal er, net als afgelopen jaar, muziek gemaakt wordt door bands  en solisten. 

Ook is er bij en op het water veel te doen voor volwassenen en kinderen, zoals een zweefmolen, graafmachines, een waterbaan en het bezoeken van historische schepen. E

In de haven zullen meerdere historsche schepen liggen en voor de gerestaureerde loods staan oude ambachten.

Natuurlijk is de gebruikelijke rondvaart over de IJssel ook weer mogelijk. Bij deze rondvaart heeft u een magnifiek uitzicht op Doesburg vanaf het water. Een bijzondere aanblik die u niet mag missen.

Onze passantenhaven is natuurlijk beschikbaar voor hen die per boot het evenement bezoeken.

 

U kunt zich vanaf half januari 2021 inschrijven voor de editie van 2021 via ons inschrijfformulier!