Aerobics

Tijdens de DoesburgseKadedagen zal Astrid's Aerobic & Fitness-studio een aantal sportdemonstraties geven op de IJsselkade en u advies geven indien u dat wenst.

Hartelijk welkom bij Astrid's Aerobic & Fitness-studio in Doesburg. Een sportstudio waar u groepslessen kunt volgen of geheel zelf kan gaan fitnessen. Wij geloven in de kracht van groepfitness. Groepsfitness zorgt niet alleen voor een lichamelijke gezondheid, maar zorgt ook voor sociaal gezelschap wat zal leiden tot inspiratie en motivatie om te blijven sporten. En door te blijven sporten werkt u aan uw eigen gezonde levensstijl.

Wilt u liever individueel sporten? Wij hebben 320 m2 aan fitnessruimte. Bij ons kunt u gebruik maken van de cardio-, de functionele en de krachtruimte. Na het sporten kunt u een drankje nemen aan de bar of nog even bijkleuren onder de zonnebank. Al onze sportruimtes zijn voorzien van aircosystemen en u kunt gebruik maken van ons WiFi netwerk.

Gericht en gemotiveerd trainen

Weet u niet goed hoe en wat u moet trainen? Daar hebben wij de oplossing voor! MyFitPlan is een 10-wekenprogramma waarbij u gericht op hartslag aan het trainen bent. Het programma motiveert u te blijven sporten door de gestelde FIT-punten die u wekelijks moet halen.

Astrid's App

SMART telefoons zijn niet meer weg te denken in onze samenleving. Astrid's Aerobic's & Fitness-studio heeft daarom ook een eigen app die u gratis kunt downloaden in uw app store of google play store. Op de app kunt u informatie vinden over fitness oefeningen, conidtietesten en voeding. 

Voedingsadvies

Een gezonde levensstijl is waar we naar streven. Niet alleen sporten draagt hier aan bij, maar ook voeding speelt hierin een belangrijke rol. Veel mensen tobben met hun gewicht. Iedereen lijkt min of meer wel te weten wat gezond eten inhoudt, maar tussen weten, doen en volhouden zit nu juist de kloof. Bij ons kunt u advies krijgen over voeding en hoe hiermee om te gaan.

Wat hebben wij u aalemaal te bieden:

- Groepslessen

- Fitness

- MyFitPlan

- Zonnebank

- Voedingsadvies

- Astrid's Aerobic & Fitness-studio app